Ezekben tudunk segíteni

Letisztult modern megoldások

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

LOGÓ TERVEZÉS:

Egy cég életében egyik legfontosabb elhatározás a logójának megterveztetése. Nem garantál a logó sikert, de a nélkül ma már szinte lehetetlen érvényesülni a piacon. 2021-es évet írjuk és egyre jobban látszik, hogy a vállalkozások nagy hangsúlyt fordítanak online területekre is. Ez hazánkban még mindig elmarad a nyugati társadalmak színjétől, de jó úton haladunk. Csapatunk a logó tervezésben oly mértékben tud segíteni, amely meghatározza cégének további létét ezzel elindulhat egy új úton, ami előremutató!


ARCULATTERVEZÉS:

Amennyiben cége rendelkezik már logóval, vagy valamilyen arculattal, az nem azt jelenti, hogy többé nem is kell vele foglalkozni. Ez olyan, mint egy szép ruha, azonban egy idő után elhasználódhat, elavulhat a divatja, ezért szükséges az arculati frissítés, ez általában 10-15 évente esedékes, szolgáltatástól függően. Magyarországon a vállalkozások többsége a mai napig nem rendelkezik egységes arculattal. A Vteamdesign csapata az arculattervezésben és annak egységesítésében tud segítséget nyújtani. Fontos tehát a cégvezető elhatározottsága egy modern letisztult stratégiailag jól meghatározott arculat megteremtésében.


grafikai TERVEZÉS:

Amikor megvan már a cég egységes arculata vagy ha csak kisebb ötletek megvalósítása szükséges, akkor jöhet szóba ez a szolgáltatás, ebbe a szolgáltatás típúsba tartozak bele a különböző szóróanyagok promocíós anyagok tervezése, látványtervezése, nyomdai előkészítése. (pl. Plakát, szórólap, névjegykártya, hirdetések, molinók, roll-up, stb.)


WEBOLDAL TERVEZÉS:

Ez egy olyan fontos szolgáltatás ami meghatározza az egész cég működését, ezért nagy hangsulyt kell rá fektetni. A mi rendszerünk olyan egyedi fejlesztés, amelyet 10 éve fejlesztünk folyamatosan, ennek köszönhetően nagyon átlátható és ügyfélbarát megoldással tudunk szolgálni azok számára, akik ezt a szolgáltatásunkat is igénybe veszik. A vállalkozásoknak ma már szükséges egy weboldal, ami nem csak "egy" weboldal, hanem egy értékesítési csatorna is. Rengeteget hallhatunk ennek jelentőségéről és igen ez fontos, nem csak szédítés, a megfelelő weboldal bizony a befektetett összeg többszázszorosát hozhatja vissza néhány éven belül. Természetesen ez az adott szolgáltatás és cégtevékenységtől is függ. A tapasztalatunk alapján a befektetett 300-400 ezer forintnyi összeg megtérülési ideje rendkívül rövid, abban az esetben, ha nem csak weboldalt elkészítik és hagyják a neten "lógni". Sajnos önmagában ez ma már nem működik, reklámozni és ismerté kell tenni különböző közösségi oldalakon. Erről nagyon sok oktatóanyag van és szolgáltatás is igénybe vehető erre, de első körben csak tanácsadást érdemes választani, mert ez egy nagyon mély kút lehet, ha beleugrunk előzetes infórmációk nélkül. 

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!