Egyedi grafikai tervezés

Egyedi grafikai ötleteket valósítunk meg ügyfeleink számára.

Kérjen ajánlatot grafikai tervezésre,
ingyenes konzultációval!

Ajánlatot kérek

Minden vállalkozásnál merülhet fel olyan grafikai vagy nyomdai feladat, melyet szakember felkeresésével célszerű megvalósítani. Kreatív grafikusaink segítségével cégére szabott grafikai anyagot készítünk, mellyel leghatékonyabban érinti meg ügyfeleit. Minden termék vagy szolgáltatás legfontosabb eleme, hogy egy jól megtervezett grafikai háttérbe legyen beágyazva. Ennek köszönhetően növelheti konverzióját.

Az VteamDesign számára a hatékonyság éppoly fontos szempont, mint a költségtakarékosság, ezért – egyébként nagyon is versenyképes – árainkat úgy határoztuk meg, hogy ne lehessenek a gördülékeny ügymenet, és a megbízható minőség kerékkötői. Különböző print-megrendelések esetében teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ötlet kidolgozásától kezdve, a tervezésen át, egészen a nyomdai kivitelezésig. Igény esetén házhozszállítást vállalunk, hogy minél több időt takaríthassunk meg Önnek.

Grafikai szolgáltatásaink:

  • Egyedi grafika tervezés
  • Könyvillusztráció készítés és könyvszerkesztés
  • Csomagolás tervezés
  • Kiadványtervezés (molinó, plakát, szórólap, kirakat)
  • Arculati elemek és hordozók design tervezése (logótervezés, autómatrica, ajándéktárgy, póló, webdesign)
  • 3D tervezés

Szolgáltatásaink irányadó áratit itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Grafika tervezés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Egyedi megoldások, egyedi grafikai tervezés

A technológia és a marketing stratégia fejlődésének üteme megköveteli, hogy mindig a lehető legnaprakészebb megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára.A VTEAMDESIGN GRAFIKAI MUNKÁKAT VÁLLAL AZ ALÁBBI TÉMÁKBAN
Ismerje meg szolgáltatásainkat! Legyen szó bármelyik típusú grafikai tervezésről, mi minden esetben a tökéletesre törekedünk!


Offline grafikai tervezés: kiadványszerkesztés, plakát, szórólap, brossúra, prospektus, kirakat, autómatrica, cégér, ajándéktárgyak, csomagolás tervezés.
Egyszerű szórólapoktól egészen a többszáz oldalas könyvekig vállalunk szövegtördelést, nyomdai előkészítést és nyomdai kivitelezést. 
Célunk, hogy az elkészült anyagok minőségi esztétikai és információs élményt nyújtsanak.

Illusztráció készítés, animáció, storyboard
Amennyiben egyedileg tervezett illusztrációra van szüksége, akkor jó helyen jár. Legyen hagyományos vagy trendeket követő, a stílus és annak kiválasztása számunkra nem jelent akadályt.

Online grafika tervezés
Rendkívül széleskörű online grafikai igényeket szolgálunk ki, legyen szó webdesign készítésről, látványtervekről, bannerekről, online katalógusokról, reklámokról, a VteamDesign oldalán profizmusra támaszkodhat.

 A GRAFIKAI TERVEZÉS FOLYAMATA, A NYOMDAI KIADVÁNYSZERKESZTÉS

A grafikai tervezés folyamata, nyomdai kiadványszerkesztés

1. Igényfelmérés, tartalom és design egyeztetés 
Első lépésben átvesszük az Ön igényeit, melyeket egy személyes, vagy telefonos beszélgetés során összeegyeztetjük az elvárt trendekkel és a felhasználói igényekkel. Szóban összefésüljük a tartalmat a designnal. Például megnézzük, hogy egy adott kiadványba tervezett tartalomhoz mennyi design és grafika fér el. (Tapasztalatunk szerint a túl sok tartalmi információ kiszorítja a designt, amely az eladhatóság minőségén ront. Ugyanez persze fordítva is igaz - hiába szép a grafika, ha nem tudja megfelelően közvetíteni a fontos információkat. A mi dolgunk, hogy az aranyközépút megtalálásában segítséget, és a feladathoz testhezálló megoldást nyújtsunk. 

2. Árajánlat elküldése, szerződéskötés, munkafolyamatok
Amennyiben sikerült megtalálni az irányvonalat, árajánlatot és egy szerződést küldünk. Ezek elfogadása után kezdjük el a munkafolyamatot, amelyhez a Megrendelő átküldi a végleges tartalmat.
Kiadványok szerkesztése esetén nagyon fontos, hogy az Ügyfél olyan anyagot adjon át, amelynek szövegezése már átellenőrzött, mivel a grafikai anyagban való utólagos átírás költséges és időigényes. A designer ez esetben grafikailag végzi el a kiadvány tervezést, helyesírás ellenőrzésre munkaköre nem tér ki. Természetesen ha észrevesz valamit jelez, de beleegyezés nélkül azt nem javítja. Éppen ezért a nyomdai leadás előtt Ügyfelünknek jóvá kell hagynia a végleges nyomdai dokumentumokat.  

3. Árajánlat nyomdai kivitelezésre, nyomdai anyag átadása
A kiadvány elkészülését követően árajánlatot kérünk partnernyomdáinktól, valamint intézzük a nyomdai kivitelezés ügyeit. Az elfogadás után leadjuk a jóváhagyott nyomdakész anyagot, melyet kézbesítünk Ügyfelünk részére.VTEAMDESIGN MÁR 11 ÉVE A GRAFIKA TERVEZÉS ÉLÉN

Grafikai tervezésben 11 éve otthon vagyunk! A Vteamdesign folyamatosan követi a legújabb trendeket, de ezek mellett fontosnak tartja az innovációt és az ügyfél vállalkozásához igazódó egyedi megoldásokat. Amennyiben Ön is ügyfélkörünkhöz szeretne tartozni rövidebb vagy hosszabb távon, forduljon bizalommal tapasztalt szakembereinkhez. Biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a legtesthezállóbb megoldást! Ajánlatot kérek grafikai tervezésre!

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!