Egyedi weboldal készítés

A legjobb megoldások cégére igazítva.

KÉRJEN AJÁNLATOT weboldal készítésre,
INGYENES KONZULTÁCIÓVAL!

AJÁNLATOT KÉREK

Mi minden esetben a weboldal készítést üzleti szemszögből és stratégiai megoldások alkalmazásával építjük fel annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb profit növekedést érje el.

Alapos kutatások során olyan stratégiákat dolgoztunk ki, amelyek segítségével a célközönséget célzottan tudjuk elérni.

Weboldal készítés ideje a feladattól függően: 10-30 munkanap

Bruttó 199.000 Ft-tól. További szolgáltatásaink irányadó árait itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Weboldal készítés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

EGY ÜZLETI WEBOLDALNAK HATALMAS EREJE VAN, HA A MEGFELELŐ MARKETING STRATÉGIÁVAL KÉSZÜL EL.

Amikor rájön egy cégvezető, hogy nem csak a mindennapi problémák leküzdése az cél, hanem a fejlődés.
A VTEAMDESIGN EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBOLDALAKRÓL
Egy céges weboldal egyik legnagyobb előnye, ha fejleszthető. Adminisztrációs rendszerében a tartalom egyszerűen módosítható, a design és a funkciók a legmodernebb elvárásoknak megfelelnek.

1. A cég arculatához illik
Weboldal készítés során egy cég arculatához illő egyedi weboldal, a lehető legjobb választás. Hiszen az egység profizmust sugall. Amennyiben az Ön cége már rendelkezik a mai elvárásoknak megfelelő arculattal, a weboldalt minden részletében ahhoz igazítjuk.  

2. Követi a legújabb esztétikai és funkcionális trendeket
Míg régebben az internet csak asztali gépen volt elérhető, addig mára számos piacra dobott eszközön (mobiltelefon, tablet, laptop) is azzá vált, a skála pedig egyre szélesebb. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldal kezelése a lehető legkellemesebb élményt nyújtsa minden típusú eszközön. Például gyorsan betöltsön, a felhasználó által eddig megszokott trendekett tartalmazza, valamint funkcionális és esztétikai innovációkkal tegye az élményeket még izgalmasabbá.

3. Adminisztrációs felülete egyszerűen kezelhető, fejleszthető, módosítható
A Vteamdesign által készült weboldalak magyar nyelvű adminisztrációs rendszere az elmúlt 11 év során lett kifejlesztve, mely 100%-ban felhasználóbarát. Legnagyobb előnye, hogy ügyfél igényeihez is igazítható, bármikor bővíthető, a tartalmi feltöltés és módosítás még egyszerűbbé válik.

4. Legyen egyszerű vagy bonyolult, ránk bízhatja! Bemutatkozó oldal? Webáruház vagy portál? 
Egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve, a webáruházakon át egészen az ügyviteli rendszerekig - szakembereinkhez bármilyen igénnyel fordulhat.

5. A weboldal teljes körű kezelése!
Több vállalkozása van? Nincs kire bíznia weboldala managelését? Mi tudjuk, hogy weboldal készítést követően a munka nem áll meg. Tartalommal kell feltölteni és termékeit -szolgáltatásait eladhatóvá kell tenni. Ügyfeleink részére több év tapasztalatra épült marketingstratégiákat és weboldal kezelési stratégiákat biztosítunk, melyek tartalmazzák:        WEBOLDAL KÉSZÍTÉS FOLYAMATA
A személyes találkozót követően a Vteamdesign összeszedett és pontos project manageléssel vezényli le a weboldal készítést, melyben több szakember (designer, programozó, marketinges) is részt vesz.

1. Ismerjük meg egymást!
Az első találkozó során ismerkedünk az Ügyféllel és vállalkozásával. Részletesen átbeszéljük a weboldal működési elveit, melyben összevonjuk a megrendelői igényeket a célközönség és a trendek igényeivel. Következő munkanapon a megbeszéltek alapján összeállítunk egy árajánlatot és egy szerződést, melyek elfogadását követően elindulhat a munkafolyamat.

2. Webdesign készítés, Front-end, Domain regisztráció
Grafikus webdesignerünk elkészíti az arculatot a weboldal minden aloldalára. Ennek elfogadását követően programozónk elkészíti a front-endet (előnézet). Utóbbinál már működnek a gombok és felugró ablakok, lapozók. Ebben az intervallumban a kiválasztott domain név regisztrációját elindítjuk, igény szerint tárhelyet is biztosítunk.

3. Back-end, programozási feladatok   

A design és front-end elkészülése után elindul egy bonyolultabb háttérművelet, a programozás. Ez magába foglalja az adminisztrációs rendszer elkészítését, valamint a webfunkciók és linkek beépítését.

4. Átadás, tartalmi feltöltés
Közös megegyezés alapján vállaljuk az oldal egyszeri tartalmi feltöltését , melyhez minden információt átküld a megrendelő. A képeket és szövegeket betördeljük, méretezzük. Igény esetén vállalunk szövegírást, cikkírást melyek megfelelnek a SEO kritériumoknak.

5. Fejlesztés, Marketing, SEO
Amennyiben weboldala folyamatos fejlesztéseket igényel, marketing és SEO terén pedig szaktudásra van szüksége - közös megegyezés alapján havi díjas együttműködést ajánljuk.BÍZZA PROFIKRA A WEBOLDAL KÉSZÍTÉST!
A Vteamdesign profi csapata már 11 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben weboldal készítésigényel, forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez. Ajánlatot kérek weboldal készítésre!


Profi weboldal készítés

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!