Egyedi, személyre szabott logó tervezés

A cége alapjait meghatározó logó tervezés. Egyedi, modern, megjegyezhető.

Kérjen ajánlatot logó tervezésre,
ingyenes konzultációval!

Ajánlatot kérek

logó egy cég, szervezet, áru vagy szolgáltatás azonosítására szolgáló  jól felismerhető egyedi jel. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés. Az egyértelmű jelölés megkönnyíti a tájékozódást a piac szereplői között. Minél többször jelenik meg az adott területen, annál hatékonyabb lesz a népszerűsítés. Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát, komoly reklámértéke van. A VteamDesign több mint 10 éves tapasztalattal a legújabb trendeknek és a négy legfőbb alapkövetelménynek (stílus, színvilág, forma és használhatóság) megfelelően elkészíti az Ön cégéhez leginkább testhezállóbb céges logót.

Egyet garantálhatunk, mégpedig azt, hogy mi komolyan vesszük a logó tervezést. Nálunk az alábbiak szerint zajlik egy megbízás: 

  • Ajánlat megküldése
  • Szerződés megkötése
  • Igényfelmérés, akár személyesen irodánkban.
  • Tervezés megkezdése
  • Minimum 3 db logó tervezése és prezentálása
  • Kiválasztott logó tervben 3 kör módosítási lehetőség
  • Elkészült logó átadása többféle formátumban színes, fekete-fehér és negatív verziókban egyaránt  (JPEG-kép, PNG, Ai)
  • Logó elkészítési ideje: 5-8 munkanap

Nettó 90.000 Ft-tól. További szolgáltatásaink irányadó áratit itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Logó tervezés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Modern logó tervezés

Egyedi logó tervezése akár egy héten belül! Bízza profi szakemberekre logójának elkészítését!


 


A LOGÓTERVEZÉS ALAPKÖVETELMÉNYEI
Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát, komoly reklámértéke van. Éppen ezért nagyon fontos,hogy a logótervezéssel kapcsolatos alapkövetelményeket betartsuk.

1. A logó stílusának meghatározása 
Fontos, hogy a logó stílusa megfeleljen a választott célközönség által igényeltnek. Például a szórakoztató, média ágazatban lehet játékos, akár gyermeteg is a logó megjelenése, de egy pénzügyi szolgáltatáshoz inkább illik egy elegáns stílusban megjelenített logó. (Például bankok logói).

2. A logó színvilágának meghatározása
Szintén a célközönség ízlésvilága, valamint a jelölni kívánt szolgáltatás vagy cég profilja a meghatározó. (Például egy környezetvédelemmel foglalkozó szevezet színei: kék és zöld, míg ha a forróságra akarják, hogy asszociáljanak, vagy feltűnést kell kelteni, inkább használatosak a meleg, élénk színek, például sárga és piros.)

3. Logó formája, bonyolultság 
Fontos a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhető és felismerhető formák. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logó grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre.

4. Logó használhatósága különféle hordozókon
Használhatóság - a különböző hordozókon való használhatóság szintén alapkövetelmény. Éppen ezért a logó másolata elkészül negatívban és fekete-fehér verzióban.

5. Logó típusokA VTEAMDESIGN SEGÍT A MEGFELŐ LOGÓ ELKÉSZÍTÉSÉBEN
A Vteamdesign profi csapata már 11 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben logó tervezést igényel, forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez. Ajánlatot kérek logó tervezésre!

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!