Egyedi arculattervezés

Egyedi, stratégiai alapon történő arculattervezés profikkal.

Kérjen ajánlatot arculattervezésre,
ingyenes konzultációval!

AJÁNLATOT KÉREK

A cégarculatot a vezetők egy jól felépített marketing stratégia alapján építhetik fel, melyhez csakis egy tapasztalattal rendelkező marketing csapat biztosíthatja a leghatékonyabb eszközöket.  A VteamDesign több mint 10 éves tapasztalattal segíti Önt a vállalkozásához legmegfelelőbben alkalmazható porfi arculat létrehozásában.

Profi arculat kialakítása a lehető leggördülékenyebben!:

  • Ingyenes marketing tanácsadás első konzultáció során.
  • Igényfelmérés, az aculat kiépítéséhez szükséges stratégiai lépések megtervezése.
  • Árajánlat, mely elfogadását követően az együttműködési szerződés kiküldésre kerül.
  • Az együttműködési szerződésben foglalt munkafolyamatok megkezdése, (grafikai és marketing anyagok kidolgozása mellett fotózás, nyomdai kivitelezés, dekorációs feladatok és címre szállítás igényelhető.)

Szeretne Ön is cégének egy modern cégarculatot? Válasszon megbízható partnert. Vegye fel a VteamDesign-al a kapcsolatot! 

Nettó 190.000 Ft-tól. További szolgáltatásaink irányadó áratit itt tudja megtekinteni. 

Referencia anyagunk - Arculattervezés

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Arculattervezés, Branding 

Egy jó arculat az első lépés a fejlődés felé. Branding a következő lépés a csúcs felé.


ARCULATTERVEZÉS FOLYAMATA
Egy arculat megtervezése hosszú folyamat. Elemeit meghatározzák az egyedi igények és a cég tevékenységi köre.

1.  Első találkozó - igényfelmérés, marketing tanácsadás
Az arculat tervezése sokszor hosszabb folyamat. Ezért nagyon fontos, hogy  Ügyfelünket személyesen is megismerjük. Ez első körben egy kötetlenebb beszélgetés során valósul meg, melyben Ügyfelünk bemutatja cégét, elmondja nekünk kitűzött céljait. Ezekhez a célokhoz igazítva alakítjuk ki többlépcsős megoldásainkat, melyeket szintén részletesen átbeszélünk a marketing tanácsadás keretén belül.

2. Arculat tervezés elemeinek maghatározása, árajánlat pontosítás
Ahány vállalkozás, annyi igény. Vannak arculattal rendelkező cégek, amelyek csak frissíteni szeretnék megjelenésüket, vagy megjelennének online felületen egy webáruházzal. Vannak olyan cégek is, akik a logótervezéstől kezdve egészen a brand építésig igénylik az együttműködést. Legyen szó bármely esetről, mi minden esetben biztosítunk szolgáltatást.  
Személyes találkozót követően, a megbeszéltek alapján összeállítjuk részletes árajánlatunkat, amely mellett kijelöljük a többlépcsős elkészítési modulokat. Ezek elfogadását követően kezdődik el a munkafolyamat.

3. Klasszikus arculattervezés, arculattervezési csomagok
Az arculat tervezés első lépésében elkészül a cég logója. Ügyfelünk egyéniségéhez és elképzeléséhez igazodva több verziót is készítünk. Ha rendelkezik logóval a cég, akkor köré építjük azokat az arculati elemeket, amelyek egységesen vonulnak majd végig az összes reklámhordozón.
Kisarculati csomagunk tartalmazza egy általános cég legfontosabb hordozóit: a névjegykártyát, e-mail láblécet és a levélpapírt. Ez egészíthető ki további hordozókkal is, mint például cégtábla, autó dekoráció, dosszié, prospektus, molino, különböző kiadványok, kirakat stb. Egyedi arculattervezési csomagunk tartalmazza az előbbieket, akár weboldalkészítéssel kiegészülve. Weboldalaink saját VteamDesign adminnal rendelkeznek. A rendszer előnye, hogy egyedi igényekre szabható bármikor. 

4. Brand építése, marketing
"A brand márkát képvisel, halhatatlanná tesz. Amely cég a brand mögött áll, nemcsak szükségleteket elégít ki, hanem élményt nyújt."  
A mai világban egy cégnek elengedhetetlen feladata a brand építés, azaz a branding. A fenti idézetben említett élmény már a legkisebb dologban is megnyilvánulhat. Egyik ilyen, a sűrű megjelenés például egy TV-reklámban, vagy egy webes portálon. Tapasztalatunk szerint az emberek nagyobb bizalmat adnak egy sokszor megjelenő cégnek.
Továbbá kedvező fejlődés érhető el plusz szolgáltatásokkal, reklámkampányokkal, árak pozícionálásával, célközönség pozícionálással, innovációkkal, konkurencia ismerettel, statisztikával. Nagy fejlődést a mai technológia és információ robbanásban csak sok munkával lehet elérni, hiszen nagyon erős a verseny. Éppen ezért  fontos, hogy bizonyos tevékenységeket szakemberekre bízzon, akik tapasztalattal, szaktudással és munkájuk iránt elhivatottsággal rendelkeznek. A Brand építés során a következő szolgáltatásokat biztosítjuk:


BÍZZA PROFIKRA AZ ARCULATTERVEZÉST ÉS A BRANDINGET!
Új, és meglévő partnereink számára csakis a legjobb minőségű megoldást biztosítjuk, kompromisszumok nélkül!  
Ajánlatot kérek arculattervezésre!


Gyakori kérdések az arculatok tervezésével kapcsolatosan:

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!