2024 az ön éve

vteamdesign csapata

Rövid leírás rólunk

2008

Ebben az évben kezdtünk el foglalkozni weboldalak készítésével2008-ban sikeresen felépítettük kis- és középvállalatok,  szervezetek megbízói körét. 

2010

Eltelt két év a megalakulásunk óta, ekkora érkeztek komolyabb megbízásaink is, és ekkor jött létre egy ma is működő hírportál, amely folyamatos grafikai és webfejlesztési munkálatokat biztosított nekünk. Ebben az évben kezdtünk el foglalkozni a marketinggel, designnal és offline kiadványtervezéssel. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ügyfeleink részére egy komplex szolgáltatáscsomagot biztosíthassunk, amely weboldaltervezés mellett a céges arculat profi megjelenésével is foglalkozik.

2013

Az elmúlt 5 évbe fektetett energia és fejlődés meghozta az eredményét. Ebben az időszakban már viszonylag nagy ügyfélkörrel rendelkeztünk. A brandépítés és arculattervezés mellett a fejlesztésben is sikereket érhettünk el,  létrejött egyedi ajánlatkérő rendszerünk, hírlevél rendszerünk, és adminisztrációs rendszerünk , mely folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a változó technikai kihívásoknak köszönhetően. 

2014

Ebben az évben társultunk két másik stúdióval, ami nagyobb kapacitást biztosított nekünk nagyszabású megbízások elkészítéséhez. Még ebben az évben megalkottuk az új VteamDesignt, amelyben már bővült szolgáltatásokkal állhattunk ügyfeleink rendelkezésére. A világháló és a különböző mobil eszközök megjelenésével megkezdtük saját webes adminrendszerünk további komolyabb fejlesztéseit. Célunk volt, hogy weboldalaink tartalmi feltöltéseit ügyfeleink a lehető leegyszerűbben intézhessék, a felhasználók pedig a legszínvonalasabb élményt kapják a weboldalaink böngészése során.

2016

Nemzetközi és magyar vállalatok bízták ránk brandjük megújítását, kialakítását. Formát öltött még ebben az évben egyedi admin felületünk is, amely teljes mértékben egyedi igényekhez igazítható. Komplexitását a mai napig folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legmodernebb hátteret biztosítsuk az általunk készített weboldalakhoz, webshopokhoz, portálokhoz és hírlevélrendszerekhez. 

2019

Komoly megbízások éve. Megalapozta a vállalkozásunk további írányvonalát. Számos megbízást tudhattunk magunk mögött. Tudásunkat folyamatosan bővítjük, hogy a mai trendeket követve a lehető legjobb megoldásokat biztosítsuk. A fejlesztés mellett komoly eredményeket értünk el marketing és grafikai területen is.  Termékcsomagolásaink, kiadványaink sikerrel jelentek meg  a nemzetközi piacon is külföldi partnereink jóvoltából.

Tegye fel kérdését elérhetőségeink egyikén

Egy kérdést megér, mi pedig a legjobb megoldást adjuk rá!

Ügyfeleink

Akik már megbíztak bennünk

Kérjen ajánlatot, ingyenes konzultációval!