SzóKiMondóka mesekönyvek

Arculattervezés, weboldal készítés, offline anyagok tervezése

Kérjen ajánlatot,
ingyenes konzultációval!

Ajánlatot kérek

A SzóKiMondóka megismerteti a gyermeket az őt körülvevő világgal a szavak segítségével.

Fejezetről fejezetre tanul szüleivel a természetről, az évszakokról, a testrészekről és színekről. A gyermek a kiemelt szavakat képek rásegítésével szintén megtanulja, ami segíti később az olvasás tanulásában. Megrendelőnk, a Treefa World erre a módszerre építve számos illusztrációt, mesejelenetet, könyvet és játékot készíttetett velünk, melyek közül egy játékcsomag - Miller-Ferjentsik Viola hatalmas és kitartó munkájának köszönhetően - 2017-ben elnyerte az Ország Játéka zsűri díjat és az Ország játéka közönség díjat. 2019-ben pedig egy mesekönyv, a Libri, Bookline és Unicef Szívünk rajta tüntetését elnyerhette. Büszkeséggel töltenek el minket Ügyfelünk sikerei, valamint megtiszteltetésnek érezzük, hogy együttműködhetünk a mesekönyv íróval és a program vezetőjével, Miller-Ferjentsik Violával. Valamint, hogy illusztrációkat készíthettünk a mesekönyvekben szereplő versekhez, melyeket a szintén író Lackfi János költött.

  • 5 mesekönyből álló mesesorozatok tervezése
  • Föld napja logó tervezés
  • Csomagolás tervezés a játékcsomagokhoz
  • Szókártya tervezés
  • CD borítók tervezése
  • Ünnepi kiadványok tervezése
  • Munkafüzetek tervezése
  • Molino, plakát és szóróanyaok tervezése
  • Nyomdai előkészítés

Rólunk mondták

Öröm, boldogság! Köszönjük mindenkinek aki szavazott a SzóKiMondóka Család játékcsomagunkra, hiszen ma átvehettük Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka díját. Egyrészről a szakmai zsűri is minket ítélt a legjobbnak és a közönség is!"

Miller-Ferjentsik Viola  

"Te is szíveden viseled, hogy mit olvasnak a gyerekek? Nem vagy egyedül! Indul a „Szívünk rajta” program – a legjobb mesék és leghasznosabb gyereknevelési könyvek ajánló programja, az UNICEF Magyar Bizottság a Bookline és a Libri közös kezdeményezése. Mostantól amelyik könyv megkapja a „Szívünk rajta” matricáját, az biztosan a 4-12 éves gyerekeknek szóló legszebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar nyelvű könyvek közé tartozik." 

UNICEF Magyar Bizottság, Bookline, Libri 


Ön is ilyet szeretne?

Megtetszett Önnek ez a kreatív? Hasonló megoldást szeretne Ön is? Azonnal elkezdhetjük a projektet – Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Projektben megvalósult anyagok

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.