Wordpress vagy egyedi weboldal?

Számos  fejlesztő vállalkozás kiemeli a wordpress és az egyedi oldal közötti különbségeket, természetesen gyakran előbbi javára. A képlet egyszerű, a wordpress gyakran ingyenes sablonokból  - ha értenek hozzá - viszonylag gyorsan összeállítható  weboldal.  Azonban ha a megbízott cég rendelkezik saját keretrendszerrel, ugyanolyan gyorsan és ugyanolyan árban megvalósítja az egyedi weboldalt, ráadásul számos plusz előny áron belül élvezhető lesz a worpressel szemben.

Wordpress weboldal készítés vagy egyedi weboldal készítés?


Tévhitek az egyedi weboldalakról

Drágább a weboldal készítés:
Az értéket mindig a funkciók mennyisége és minősége, és az ügyfél igényei határozzák meg. A wordpress  ára is felmehet a csillagos égig, akár éveken át fizetendő modulokkal, vagy ha nincs benne elég szakmai háttér - (ez esetben sokszor hiányzik a marketing tapasztalat, vagy az eladást segítő minőség),  a mindenféle ingyenes, átláthatatlan kóddal pedig gyakran hiába fordulhat más szakemberhez. Ha pedig a vállalkozás által használhatatlan és fejleszthetetlen az oldal, akkor az bizony kidobott pénz lesz. Számos ügyfelünk tért át biztonságos egyedi rendszerre és megkönnyebbülve tapasztalta mennyivel modernebb, egyszerűbb, átláthatóbb kódokkal és adminisztrációs rendszerrel dolgozhat - ez azért van így, mert rendszerünket a piaci igények és elvárások formálják, ezeknek megfelelően fejlesztjük folyamatosan, évtizedes tapasztalattal rendelkezve állítjuk össze az ügyfélnek legmegfelelőbb keretrendszert.  

Több idő míg elkészül:
Egy cég, amely már több éve ügyfeleire építi vállalkozását  jól tudja,  hogy bizonyos területeken pontosan mire van szükség, mennyi idő szükséges az adott igények megvalósításához. Lehet egy fodrászatnak 10 nap, de egy többezer termékes, automatizált munkafolyamatokkal rendelkező webáruháznak a létrehozása akár több hónap is lehet tartalmi feltöltéssel együtt. A weboldal készítés ideje alapvetően változó! Éppen ezért amelyik cég azt reklámozza,hogy 24 órán belül elkészíti weboldalát, érdemes tudnia, hogy már egy alapos  igényfelmérés is valamint a weboldal felépítési stratégiájának a kidolgozása hosszabb folyamatot érdemel. Mi minden esetben bemutatjuk a design tervet ügyfeleinknek, pontosítunk az igényeken -amely tapasztalataink szerint tovább fejlődik- és csak ennek elfogadását követően készítjük el a motort. Gondoljon arra is, hogy a reklámszöveg szakmai anyagok feltöltéséhez, termékképek és szövegek feltöltéséhez eleve egy nap nem elég. Mi legtöbb esetben a weboldal készítés során beleszámoljuk ennek az idejét az adott területen belül. Amennyiben pedig ezt a szolgáltatásunkat nem igényli, akkor sincs bajban, mert adminisztrációs rendszerünk magyar nyelvű és ügyfél barát, könnyen érthető.

A külföldi wordpress sablonok modernebbek:
Cégünk komoly tanulmányokat végez már a következő év trendjeivel kapcsolatban, valamint folyamatos innovációra törekedünk mind motor, mind alkalmazott design tekintetében.


Imerje meg a weboldal készítés pontos folyamatait szolgáltatás aloldalunkon.