Webáruház készítés I. ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG

Egy webáruház készítés bonyolultságát több tényező is befolyásolja.

Először is, minél több termékkategória van, annál összetettebb adminisztrációs rendszert kell tartalmazzon a webáruház. Amennyiben az Ön webáruháza csak egyféle kategóriát tartalmaz, akkor a Vteamdesign a webáruház készítés során csak a legegyszerűbb motorokat alkalmazza, melyeket már előre legyártott leendő ügyfeleinek. Hogy mit  tartalmaz az ALAP WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS csomag a továbbiakban leírásra kerül:

Miből áll az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG csomag?
Az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG megegyezik az általánosan ismert webáruházak webergonómiájával. Főoldalának elengedhetetlen része a fejléc, mely tartalmazza a vállalkozás márkáját (Tudjon meg mindent ezen a linken, amennyiben vállalkozásának logóra vagy céges arculat tervezésre lenne szüksége) és a webáruház fő menüpontjait  (Főoldal, Bemutatkozás, Szolgáltatások, Blog, Adatkezelési tájékoztató, Kosár oldal, ÁSZF, Termékek, Elérhetőségek)-ezeken a belül a KOSÁR oldal akár egy ikonnal kiemelt helyen itt szerepel. A fejlécet ezután követi lejjebb az elengedhetetlen SLIDESHOW, szerepe nagyon fontos ugyanis ez az első blokk, melynek fel kell keltenie az érdeklődést a látogatóban. (A Vteamdesign a WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉSE során a legújabb eszközöket alkalmazza a figyelem felkeltésére, legyen szó videóról, animációról vagy slideshow effektekről).

Amennyiben tovább görget a látogató lefelé a webáruház főoldalán megismeri a cég szolgáltatásait és néhány terméket, melyek a cég kiemelt termékei, akciós vagy épp kifutó darabjai. Ez esetben egy akciós sor és egy új termékek sort érdemes beiktatni, ugyanis felmérések szerint a látogatók többségét ez a két fő kategória vonzza leginkább.

Az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG továbbá tartalmaz egy bemutatkozó oldalt is,  amely ismerteti a céget és annak működését, történetét. Amennyiben több szolgáltatása van a cégnek (pl. kiszállítás, beépítés, tervezés) érdemes ezt a menüpont modult is igényelni. Ha cége csakis az internetes kiskereskedéssel foglalkozik, abban az esetben elégséges egy kiszállítási tájékoztató is.

Mint minden webáruháznak, így az Ön webáruházának is sarkalatos pontja a termékek aloldal. A termékek aloldalra kattintva a vásárló láthatja az egész termékkínálatot. Ezen belül pedig kiválaszthatja az igényeinek megfelelő terméket és megtekintheti annak adatlapját egy belső oldalon is, ahol majd kosárba teheti a terméket. A webáruház kosár oldalában a vevő módosíthatja rendelését, majd tovább léphet a pénztárba, melyben rögzitíti adatait és kiválasztja a fizetési- és kiszállítási módot. Az 'elérhetőségek' aloldalon lévő információk alapján a vevő felveheti a webáruházzal a kapcsolatot. Továbbá kötelező az ügyvéd által megírt ÁSZF, valamint Adatkezelési tájékoztató menüpontok kihelyezése is a webáruházban. Amennyiben Ön a webáruházat  szeretné minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel, abban az esetben érdemes blog oldalt vezetnie, mely egyben lehetőséget ad az elsődleges SEO feladatok elvégzésére.

Hogyan néz ki  az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG adminisztrációs rendszere?
A Vtamdesign webáruház készítés alapmoduljainak megalkotása közben ügyelt a felhasználóbarát és hosszútávú működésre,  megadva a lehetőséget további fejlesztéseknek. Az adminisztrációs rendszer tartalmazza a termékfeltöltési lehetőséget ( nincs ideje webáruházának feltöltésére? Kérjen segítséget munkatársainktól! Tudjon meg többet webáruház tartalomfeltöltési szolgáltatásainkról ezen a linken!) Az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG tartalmazza a beérkező rendeléseket és azok kezelését az adminisztrációs rendszeren belül. A beérkező levelek és rendelések tájékoztatói minden esetben beérkeznek ügyfeleink e-mailcímére is. A beérkezett rendeléseket  lehetőség van fő kategóriákba sorolni az adminisztrációs rendszeren belül (pl. rendelés feldolgozva, rendelés feladva, rendelés átvéve, rendelés lezárva), mely során automatikus és előre megírt üzenetet küldhetőek ki a vásárlóknak. A rendelések kategórizálása azért is fontos egy webáruház készítés esetén, mert kérdés vagy egy telefonhívás esetén gyorsan megkereshető az adott vásárló a webáruház adminisztrációs rendszerén belüli adatbázisban. 

Amennyiben cikkünk felkeltette az érdeklődését és webáruházra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő linken lévő elérhetőségek egyikén.