WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS II. HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG

Webáruház készítés egyszerűtől a bonyolultig II. HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG

A HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG elsősorban tartalmazza az ALAP WEBÁRUHÁZ CSOMAG moduljait (Lásd itt). Különbség az, hogy testre igazítható, több termékkategóriára, szolgáltatásra és adminisztrációs feladatokra kiterjeszthető. Alkalmas akár többszáz, többezer termék feltöltésére, vásárlások kezelésére, igény esetén az ügyfél adatbázisával összekötve. A HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG adminisztrációs rendszere mindehhez biztosítja a feltöltési lehetőségeket, az ügyfél az adminisztrációs rendszeren belüli sablonokon keresztül bonyolíthatja le a rendeléseket, követheti a éves és havi bevételeket.

- A HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG

A HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAG összetettebb az általánosan ismert, alap webáruházak webergonómiájánál. Ugyanis felülete leginkább ügyfél igényihez igazíthatóak, fejleszthetőek. Adminisztrációs rendszere pedig az ügyfél kezelése alatt folyamatosan működésben van.
A webáruház főoldalán lehetőség van:
- linkelt slideshowra, -
 termékkategóriák kihelyezésére,
- akciós és új termékek felsorolására.

AKCIÓS ÁRAK ÉS TERMÉKKATEGÓRIÁK MEGJELENÍTÉSE A WEBÁRUHÁZBAN
A termékek aloldalnál pedig kategóriákra bontva nyílik lehetőség az adott termékfeltöltésre. A kategóriázálás a webáruház adminisztrációs rendszerében igen egyszerű. Lehetőséget biztosít az adott termékek egységes és akciós árának kiszámítására és feltüntetésére, valamint egyes termékek ideiglenes megszűntetésére (azaz a termék megjelenik az adminisztrációs rendszerben, de nem jelenik meg a látogatók számára). Amennyiben megjelennek új, szezonális termékkategóriák a webáruházban, pl. ünnepi akciók, nem számít hogy az adott termék milyen kategóriában van, besorolható az új kategóriába egyszerű rublikálással.

AJÁNLOTT TERMÉKEK
Haladó webáruházunkban  lehetőség van egy adott termékhez rendelni az ajánlott termékeket.

SEO MEGOLDÁSOK A HALADÓ WEBÁRUHÁZ CSOMAGBAN
Webáruház készítése biztosítja a széles körű SEO megoldásokat! A Blog modul mellett minden termékkategóriában biztosított a SEO. A termékek feletti részen lehetőség nyílik a termékek rövid, tömör bemutatására a kulcsszavak behelyezésével. Valamint a BLOG oldal folyamatos tartalomgyártásra ad lehetőséget, mely szintén segít a kiválasztott kulcsszavakra való előrekerülésben. Amennyiben szüksége van tartalomgyártás és SEO szolgáltatásunkra az ezen a linken mindent megtudhat.

ÉVES ÉS HAVI KIMUTATÁSOK
A bevételek és kiadások kimutatása egy folyamatosan működő wevbáruháznak szinte elengedhetetlen eleme. A webáruház készítés során olyan motorokat helyezünk be az adminisztrációs rendszerbe, melyek követik a sikeres és sikertelen rendeléseket és kimutatják a kiválasztott időszakra vonatkozó tényleges árbevételt. E-emellett könnyen követhetőek azok a rendelések, melyek sikertelenül végződtek- így a további károk egyszerűen megelőzhetőek.

HÍRLEVÉLRENDSZER
Vásárlói feliratkozhatnak az Ön hírleveire, akcióira. Adminisztrációs rendszerünkön belül így lehetőség nyílik a mentett e-mailcímekre való hírlevél kiküldés.