Profi vteam arculattervezés

Profizmus az arculat tervezésben

Mi valójában a cégarculat? Hogyan működik az arculattervezés?
A céges arculat olyan elemekből és színekből álló egység, mely a cég összes reklámhordozóján megjelenik. Az egységes arculat erősíti a profizmust, összeszedettséget és megbízhatóság érzését ügyfeleiben.

Minden cég rendelkezik a tevékenységi profiljához alkalmazható arculati elemmel. Példaként említjük a szín kiválasztásának jelentőségét. Egy természettel szorosan összefüggő termékcsomagolás színei a zöld, barna monokróm színkörökből épülnek fel, de egy  impulzív, sporttal kapcsolatos téma  megköveteli a feltűnést. Ez utóbbihoz a piros, sárga árnyalatok, valamint a neon színek lesznek a befutók.

Miután elfogadásra került a logó és az összes hozzátartozó arculati elem, a Vteam csapat továbblép az online valamint offline hordozók megtervezésére. Online hordozó lehet például hírlevél, weboldal, pdf előadás. Offline lehet minden olyan anyag, melyhez nyomdai előkészítés szükséges. Arculat tervezés során például offline-kivitelezést és grafikai tervezést egyaránt igényelnek a kirakatok, autómatricák, kiadványok, könyvek, csomagolások, óriásplakátok. Minden offline kiadványhoz 3d látványtervet biztosítunk.

A Vteamdesign csapata számára nem kihívás az arculattervezés! Több mint tíz éve foglalkozunk céges arculat tervezéssel, számos ügyfelünk nőtte ki magát, mely számunkra a lehető legnagyobb öröm.

Arculat tervezés mint cégarculat frissítés

Ahogy a divat is folyamatosan váltakozik, úgy a céges arculatok is megkövetelik az időnkénti frissítést. Például modernebb színekkel, formákkal. Ha Ön már brandat alakított ki, akkor nem tanácsoljuk a drasztikus változtatást. Egy modernebb színárnyalat vagy betűtípus is elég.

Vannak esetek azonban, amikor újrakell tervezni bizonyos arculati elemeket, hordozókat. Ilyen lehet például a jelen kor eszközein alkalmazhatatlan weboldal rendszer. Vagy egy logó, amely már nem felel meg a  modern nyomdai követelményeknek.

Amiben segítünk arculattervezés során

Legyen szó egy új arculat tervezésről, vagy egy régi arculat frissítéséről, a Vteamdesign megbízható segítséget nyújt bármelyik feladat elvégzésében.