Milyen egy jó weboldal 2021-ben?

Abban az esetben ha Ön úgy érzi weboldala már elavult, nem tudja kiszolgálni ügyfelei vagy az ön igényeit, vagy legrosszabb esetben visszaveti cégének fejlődését, érdemes innováción gondolkodnia. A Vteamdesign a már meglévő  weboldal kiértékelése során egyben feltárja az alapvető hibákat, majd megismerve Ön és ügyfelei igényit, kifejleszti a legtesthezállóbb megoldást, mellyel magabiztosan léphet a jövőbe. Hogy mely szempontokat vesszük figyelembe a kiértékelés és új weboldal tervezés során, a következő felsorolásban fejtjük ki.


modern weboldal készítés

A problémák, amelyek akadályozhatják vállalkozása fejlődését az online térben, és amiket figyelembe kell venni egy új weboldal tervezése során:


Eszközre igazítás
talán ez a legalapvetőbb és szerencsére egyre ritkábban előforduló eset, ha a weboldal nem tölt be tökéletes minőségben a különféle eszközökön. Legyen szó 4k-s megjelenésről, tabletről vagy mobilosról, jól látható és hibamentes működés szükséges. 2021-ben egy weboldal sikerét azonnal megtöri, ha az nem rezponzív, nem működik valamely eszköztípuson. Így weboldal tervezés során a legújabb eszközök méreteit is figyelembe vesszük.

Gyors betöltés
A gyors betöltés alapja, hogy megfelelő méretű fájlokat alkalmazunk minőségromlás nélkül. Fontos, hogy a betöltés gyors és zökkenőmentes legyen, hogy a felhasználói élmény  ne csorbuljon. Az ügyfelek legnagyobb százalékban telefon és tableten tekintik meg az oldalt, így nagyon fontos, hogy akár korlátozott internethasználattal is, de a weboldal gyorsan betöltsön. Így weboldal tervezésnél alapképeink mindig a megfelelő méretekkel rendelkeznek. Tartalomfeltöltés során pedig rendszerünk informál az elvárt méretekről.

Automatizálás

Gondot okozhat, hogy az online  adminisztrációs folyamatok lekötik a dolgozókat vagy a vállalkozót. Sok esetben szükség lehet egy olyan honlapra is, mely összeköthető  más rendszerekkel, pl.  egy  összetett vállalatirányítási rendszerrel vagy online banki fizetéssel.

Elöl, elöl, elöl

Vállalata csak akkor látható az ügyfelek számára ha elöl van. Elöl a google-ben, elöl a social médiában, elöl a szolgáltatásaiban. Amennyiben önnek fontos az online felkeresés, mindenképp szánjon figyelmet SEO-ra, reklámkampányokra a legújabb és legnépszerűbb felületeken.
 
Mobilitás
2020-ban megtanultuk, hogy a döntéseket egyik pillanatról a másikra kell meghoznunk, döntésünk pedig nagyban befolyásolja a cég további sorsát. Sajnos búcsút kell inteni az 5 éves terveknek, érdemes olyan terveket felállítani, amelyeket bármikor változtatni lehet, vagy legalábbis az adott körülményekhez lehet igazítani. Természetesen nincs ez másképp egy weboldallal sem. Mindenféleképpen válasszon olyan háttérrendszert, amit bármikor módosíthat, bővíthet, kiegészíthet. Sajnos erre külföldi oldalak többsége erre nem alkalmas, használatuk sem éppen zökkenőmentes, ráadásul a legtöbb folyamatos kiadást igényel.  Ezzel szemben Vteam rendszer az elmúlt 10 év tapasztalataira építve egy jól átgondolt és fejleszthető, más rendszerekkel összeköthető  modult biztosít, mindig az Ön pénztárcájához igazodva. Adminisztrációs rendszere bárki számára könnyen áttekinthető, nyelvesíthető, fejleszthető, tartalmi részéhez pedig igényekre szabva biztosítunk profi szolgáltatást.

Új trendek
Persze az a legjobb ha Ön diktálja a trendet, ehhez viszont többet kell nyújtania a meglévő lehetőségeknél. Az innovációba befektetni kifizetődő. Merjen lépni! Természetesen amennyiben ezt nem venné a vállára, akkor is érdemes figyelmet szentelnie a legujabb trendekre, és lépést tartani velük.

Egyeztetés, karbantartás
Számos alkalommal tapasztalható, hogy elkészült a weboldal, de a tartalmak feltöltéséhez nincs idő vagy munkatárs. Ez esetben megállapodást köthet kreatív szövegírásra, tartalomfeltöltésre az  ügynökségével, ehhez azonban konkrét feltételeket kell szabni. Számítani kell rá, hogy folyamatosan kommunikálnia kell kreatív ügynökségével és átadnia az alaptartalomhoz szükséges információkat, szakmai anyagokat.


Amennyiben Önnek weboldal tervezésre van szüksége és  a Vteamdesign-t választja, Ön nemcsak egy kiváló weboldalt kap, hanem olyan szolgáltatás csomagot is, mely segíti a leghatékonyabb megjelenésben, működésben egyaránt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, érdeklődjön online vagy telefonon a weboldal tervezés menetéről, pontos idejéről és árakról.