Logó tervezés 2021

A szakmai fórumok alkotásai tökéletesen előrejelzik azokat a trendeket, amelyek új kaput nyitnak jövő felé. Önnek nincs más dolga, mint belépni ezen a kapun! Akár egy új vállalkozás indításában gondolkodik, akár a régi megújításában, a 2021-es év legfrissebb irányzataival lépést tartva már nemcsak azt fejezheti ki, hogy Ön kicsoda, de azt is, hogy hogyan csinálja!

Ismerje meg 2021 legfrissebb logó trendjeit!


 Hűvös elegancia tusvonallal

A logótervezés ragyogó új trendje, a tinta hatás. A minőségre hajló összpontosítás és az egyediség tökéletes kifejezője! Legyen szó egy elegáns aláírásról vagy egy gazdagon megrajzolt grafikai anyagról, 2021-ben tuti befutó!

Elegáns logó tervezés tusvonallal


Wordmark logó  tervezés, kis csavarral

Tovább él a betűlogó. A Wordmark az a koncepció, hogy csak a márkanevet használja a logóban. Egyedi, csak rá jellemző betűtípust használ. Bár az emblémát elhagyja, megjelenése mégis emblematikus. Gyakran kis csavarral, például egy más színű betűvel, vagy a szövegbe illesztett formával játékossá, egyedivé tehető. A jól megtervezett szójel magabiztosan és felhajtás nélkül végzi a dolgát, mindenhol és bármire használható, és végül, de nem utolsó sorban- figyelemre méltóan felismerhető.


Wordmark logó tervezés betűlogó készítése


Természet ihlette logó tervezés

A természet mindig megbízható tervezési ihletet jelentett egyes környezet iránt felelősséget vállaló vállalkozások számára. Egy természeti elemet tartalmazó logó a nyugalom és a harmónia érzését, a nagyon szükséges friss levegő leheletét, az új növekedést és az új kezdetek érzését adja.

bio kozmetikum logo természet ihlette logó


Klasszikus fekete-fehér logó tervezés

A klasszikus fekete-fehér design soha nem tűnik el, és miért is kellene eltűnnie? Ha továbbra is támogatja a nyerteseket, akkor nem kell változtatni ezen stratégián. Közvetlen és előkelő, de mégis haladó előrelépés, természetesen kortárs, menő effektekkel. A 2021-es logótervezési trendek nagy szereplője lesz a stílus. Jelszava minimális felhajtás / maximális hatás. A fekete-fehér logótervezés akkor lesz a legkiemelkedőbb, ha más trendek irányzataival is kombináljuk.

fekete fehér elegáns logo


Élénk színek, színátmenetek a logó tervezésében

Élénk, színes, pompás, merész! - az őrült színek és az őrült színkombinációk használata egy biztos mód arra, hogy a logó azonnali hatást érjen el. Hogy kitűnjön a tömegből, elfújja a régi színszabványok pókhálóit és megvadul. Ez a stílus tökéletes egy régi logó felfrissítéséhez is!

Színes logó tervezés


Karakter és kabala a logó tervezésben

2021 egyik kiemelkedő irányzata, hogy a logó tartalmaz egy karaktert vagy kabalát. A legújabb technikák és stílusok felhasználásával a tervezők egyre ötletesebbek az ilyen karakterek létrehozásában. A karakterizálás előnye a márka megszemélyesítése, a közönséghez való viszonyíthatóság és a figura használatának fokozódó rugalmassága. Egy kabala logó sok esetben hoz biztos sikert. Akár mikroanimációként, akár reklámvideókban hosszan szerepelve, azonnal a nézők szívébe tudja lopni magát.

Figurális logó tervezés


Animált logók

Az animáció és különösen a rövid (micro) animáció használata a weboldalakon 2021-ben egy kifogásolhatatlan trend lesz. Előnye, hogy felhívja a figyelmet, és vonzza az érdeklődést. Ez a tervezési trend azt mutatja, hogy logója naprakész, és cége többféleképpen is jó irányba mozog. Nagyszerű inspirációért nézze meg ezeket a szépségeket.


Egyszerű geometriai alakzatok a logó tervezésben

Kevés dolog inspirálóan kreatív, mint a művészet építőköveinek ötletes felhasználása, amellyel valami nagyobbat és szebbet lehet létrehozni. Az alap geometriai formák kreatív felhasználása karakteressé, szolidan időtlenné teszi a logó megjelenését. Újabb irányzatként megjelent az 3d.

elegáns logó tervezés geometriai formákkal