Zsálya Bisztró

Arculattervezés, weboldal készítés, offline anyagok tervezése

Kérjen ajánlatot,
ingyenes konzultációval!

Ajánlatot kérek

Az újonnan nyitott Zsálya bisztró étterem profi arculatához illő szóróanyagok, étlap, itallap tervezésével és nyomdai kivitelezésével bízta meg csapatunkat. Figyelembe véve a meglévő  grafikai arculatot, valamint az étterem belsőépítészeti jellegzetességeit, megterveztük az étlap, itallap, szórólapok, újságreklám egységes designját. Ennek megfelelő tördelőprogramot használva beillesztettük a szöveget , többszöri átvizsgálás után pedig felkerestük a nyomdát. Többféle verzió született az étlap és itallap összefűzésére, végül egy tartós és minőségi megoldást választottunk. 

Az  étlap és az itallap laminált, spirálozott lapokból állnak, tartósságának és könnyen tisztíthatóságának  köszönhetően a tulajdonosnak csak menüváltozás után kell újra elkészíttetnie őket, nem kell aggódnia ,hogy a sok lapozgatás , kiömlött ital miatt esetleg azok tönkremennek. A Laminálás során a -biztonsági előírásoknak megfelelően- lekerekítve vágott védőfóliába helyezték a nyomtatott lapokat, így az nem szúr, nem karcol. A fényes  felület pedig külön emeli az étlap és ilattap megjelenését, így nagyon elégedettek voltunk a munkával.

  • Klubkértya tervezés
  • Szórólap tervezés
  • Étlap tervezés
  • Itallap tervezés
  • Plakát tervezés

Ön is ilyet szeretne?

Megtetszett Önnek ez a kreatív? Hasonló megoldást szeretne Ön is? Azonnal elkezdhetjük a projektet –Önnek nincs más dolga, mint klikkelni!

Projektben megvalósult anyagok

A legjobb megoldás, hogy a vásárlók megtudják különböztetni a konkurenciától.