Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Weboldal készítés

Tevékenységeink:

Cégünk fő tevékenységei közé tartozik a kulcsrakész weboldal készítés. Tervezéstől egészen a kivitelezésen át az utómunkákig, igény esetén üzemeltetési feladatot is örömmel vállalunk. Természetesen ügyfeleink kérésére részfeladatok elvégzését is vállaljuk.
Ezen felül webáruházak építésével is foglalkozunk.
Minden weboldal keresőoptimalizálását is vállaljuk, ameddig kapacitásunk bírja, ha már telitett az optimalizálási megbízás, akkor sajnos nem tudunk több optimalizálást vállalni, többi Ügyfelünk érdekeit nézve.

Weboldal készítés lépései:

A weboldal készítése során első lépésben felmérjük az igényeket meghatározzuk a weblap tevékenységi körét, mivel minden weboldal más és más céllal készül. Minden weboldal más megoldást igényel, tegyük fel hogy Ön cége egy online szolgáltatást kínál az interneten barangolók számára. Megint csak más felépítés szükséges egy olyan weboldalhoz, amikor Ön cége Offline tevékenységet folytat.
Természetesen egy webáruház ismét más felépítést igényel. Ezt lehetne még fokozni mi mit igényel, miből menyit és hogyan… Ezt nem Önnek kel tudnia mi azért kapjuk a megbízást, hogy ezeket a feladatokat ne Önnek keljen elvégeznie és törnie a fejét.
Ha keresőoptimalizált weboldalt szeretne, akkor már az elején meghatározzuk azokat a keresőszavakat, amik meghatározzák weboldalának, tevékenységének körét.
Ezek a folyamatok fontos szerepet játszanak a felépítés során.

Miután az igényfelmérés megtörtént az az első dolog, hogy az Ügyfélel leülünk és megbeszéljük a legoptimálisabb domain neveket, majd ezek után kiválaszt egyet. Majd ennek regisztrációját elindítjuk, igény szerint tárhelyet is biztosítunk.

A domain regisztrációval párhuzamosan megkezdődik a weboldal design tervének kialakítása.
Mi minden esetben egyedileg készítjük el a design tervet, nem sajnálva rá az időt. Ennek ellenére kedvező áron teljesítünk.

Ezek után a weboldal design terv összeépítése következik, majd ezek után az egyedi tartalomkezelő rendszer felépítésének megvalósítása. Ez több időt vesz igénybe, mint egy ingyenesen használható jommla rendszer telepítése. Ellenben a saját rendszer bármikor fejleszthető és testreszabható.

Weboldal készítés eredménye:

Egy remek megjelenésű, jól átgondolt kialakítású, vevőket vonzó tartalommal ellátott weoldal. Azt gondolhatnánk, hogy ezzel készen is vagyunk. Ezek után a munka még nem ért véget, hiszen nem azért készült a weboldal, hogy a tulajdonosa gyönyörködjön benne. Ekkor kezdődik az weblap reklámozása és a keresőoptimalizálás. A keresőoptimalizálás oldalon belüli részét már a weboldal elkészítése közben kialakítottuk, óriási előnnyel indulunk, ekkora már csak az oldalon kívüli keresőoptimalizálás marad. Ez általában folyamatos munkát igényel, ha valódi eredményeket szeretnénk elérni, akkor ebben a folyamatban is rendelkezésére állunk, a részleteket a szolgáltatás menüpont alatt tekintheti meg, vagy olvasson a keresőoptimalizálásról néhány cikket.

Statikus weboldal:

Statikus weboldal megrendelése azoknak a cégeknek magánszemélyeknek érdemes választaniuk, akik egyszerű bemutatkozó weboldalra vágynak. A statikusság abban jelenik meg, hogy a megrendelő, honlap tulajdonos nem tudja frissíteni az oldalának tartalmát, csak szakmai segítséggel. Tehát ezeket az oldalakat azoknak ajánljuk akik ritkán változó tartalommal rendelkező cégbemutató weboldalt akarnak készíttetni. Ennek előnye, hogy gyorsabban, olcsóbban elkészíthető. Amennyiben Önnek ilyen weboldalra van szüksége, ne feledjen árajánlatot kérni tölünk.

Dinamikus weboldal:

Dinamikus weboldal azok számára nyújtja a legmegfelelőbb megoldást, akik már nem egészen csak a cég bemutatása a legfontosabb tényező. Ezek az oldalak már professzionálisabb megoldást nyújtanak az internetes világban való szerepvállalásban. A dinamika abban nyilvánul meg, hogy a megrendelő adott esetben képes a saját weboldalának tartalmát módosítani, alakítani egy Admin felületről amit a VteamDesign egyedileg kifejlesztett ügyfelei számára. Dinamikus weboldal készítés előnye a rugalmas tartalom módosítási lehetőség és itt már beszélhetünk profit termelő lehetőségekről is pl. Egy webshop esetén. Ennek költsége viszont magasabb, és több elkészítési időt is vesz igénybe. Minden esetre, ha Ön az internetes piac részévé szeretne válni, akkor ez a megoldás a elengedhetetlen. Ha elnyerte tetszését a dinamikus weboldal akkor ne feledjen árajánlatot kérni tölünk.

Weboldal elkészítésének folyamata:

1. Ismerjük meg egymást!

Meg kell ismernünk az Ön cégét, termékeit, szolgáltatásait, mentalitását. Ez elengedhetetlenül fontos annak érdekében hogy tényleg személyre, szabott oldala legyen.

2. Struktúra meghatározása

Itt el kell dönteni az oldal kialakításához nélkülözhetetlen menüpontokat.

3. Grafikai tervezés

Igényfelmérés után elkészítjük a grafikai tervet, melyet személyre szabottan tervezünk meg. Minden esetben egyedileg készítjük grafikai tervét. Nem használunk sablonokat.

4. A weboldal elkészítése.

Miután elfogadta a grafikai terv minőségét és személyre szabottságát, ezek után elkezdődik a weboldal design tervének összeépítése és annak bonyolultságtól függően a programozása is.

5. Tartalom feltöltése.

Első tartalmi feltöltést tartalmazza minden árajánlatunk. A későbbi frissítések már díjkötelesek.

6. Publikálás

Feltöltjük az oldalakat egy tárhelyre, ahol már mindenki számára elérhető, böngészhető.

7. Népszerűsítés

Igény esetén kereső marketing és keresőoptimalizálási folyamatokat is elvégzünk weboldalának népszerűsítése érdekében.

8. Rendszeres frissítés.

Igény esetén karbantartási díj ellenében havonta vagy akár hetente is frissítjük weboldalának híreit vagy bármelyik tartalmi részét.

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés