Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Szolgáltatásaink - Weboldal készítés

Egy üzleti weboldalnak hatalmas ereje van, ha a megfelelő marketing stratégiával készül el.

Amikor rájön egy cégvezető, hogy nem csak a mindennapi problémák leküzdése a cél a megfelelő fejlődés érdekében.

Általában minket akkor keresnek fel, ha már olyan szintre jutott el a leendő Megrendelő, hogy neki nem elég egy egyszerű arculat, vagy egy egyszerű weboldal… Mi minden esetben a weboldal készítést üzleti szemszögből és stratégiai megoldások alkalmazásával építjük fel annak érdekében, hogy a lehető legjobb profit növekedést érje el a vállalkozás.

Alapos kutatások során olyan stratégiákat dolgoztunk ki, amelyek segítségével célközönségét célzottan tudjuk érinteni.


A Vteamdesign egyedi fejlesztésű weboldal számos előnnyel bír:

A cég arculatához illik

Weboldal készítés során egy cég arculatához illő egyedi weboldal, a lehető legjobb választás. Hiszen az egység profizmust sugall. Amennyiben az Ön cége már rendelkezik a mai elvárásoknak megfelelő arculattal, a weboldalt minden részletében ahhoz igazítjuk.  

Követi a legújabb esztétikai és funkcionális trendeket

Míg régebben az internet csak asztali gépen volt elérhető, addig mára számos piacra dobott eszközön (mobiltelefon, tablet, laptop) is azzá vált, a skála pedig egyre szélesebb. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldal kezelése a lehető legkellemesebb élményt nyújtsa minden típusú eszközön. Például gyorsan betöltsön, a felhasználó által eddig megszokott trendeket tartalmazza, valamint funkcionális és esztétikai innovációkkal tegye az élményeket még izgalmasabbá.

Adminisztrációs felülete egyszerűen kezelhető, módosítható

A Vteamdesign által készült weboldalak magyar nyelvű adminisztrációs rendszere az elmúlt 10 év során lett kifejlesztve, mely 100%-ban felhasználóbarát. Legnagyobb előnye, hogy ügyfél igényeihez is igazítható, mely által a használat még egyszerűbbé válik.

Legyen egyszerű vagy bonyolult, ránk bízhatja!

Egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve, a webáruházakon át egészen az ügyviteli rendszerekig - szakembereinkhez bármilyen igénnyel fordulhatnak leendő és meglévő Ügyfeleink.


A weboldal teljes körű kezelésének a terhét igény esetén átvállaljuk!

Több vállalkozása van? Nincs kire bíznia weboldalának managelését és kezelését? Mi tudjuk, hogy weboldal készítést követően a munka nem áll meg. Azt tartalommal kell feltölteni és termékeit -szolgáltatásait eladhatóvá kell tenni. Ügyfeleink részére több év tapasztalatra épült marketingstratégiákat és weboldal kezelési stratégiákat biztosítunk, melyek tartalmazzák:                   

  • Az esztétikus, könnyen betölthető tartalmi feltöltést (kép, és szövegtördeléssel)  
  • Reklám és akció kezelést ( facebook és google marketing vezetését, statiszikát, szezonális fejlesztéseket.)
  • SEO (mely talán az elsődleges és legfontosabb feladat, amennyiben le szeretné győzni konkurenciáját).
  • Elakadt, úgy gondolja fejlesztése lenne szüksége? Átvesszük azokat a lépéseket, melyek szükségesek lesznek a továbblépéshez.

Weboldal készítés folyamata

A személyes találkozót követően a Vteamdesign összeszedett és pontos project manageléssel vezényli le a weboldal készítést, melyben több szakember (designer, programozó, marketinges) is részt vesz.

1. Ismerjük meg egymást!

Az első találkozó során ismerkedünk az Ügyféllel és vállalkozásával. Részletesen átbeszéljük a weboldal működési elveit, melyben összevonjuk a megrendelői igényeket a célközönség és a trendek igényeivel. Következő munkanapon a megbeszéltek alapján összeállítunk egy árajánlatot és egy szerződést, melyek elfogadását követően elindulhat a munkafolyamat.

2. Webdesign készítés, front-end, domain regisztráció

Grafikus webdesignerünk elkészíti az arculatot a weboldal minden aloldalára. Ennek elfogadását követően programozónk elkészíti a front-endet (előnézet). Utóbbinál már működnek a gombok és felugró ablakok, lapozók. Ebben az intervallumban a kiválasztott domain név regisztrációját elindítjuk, igény szerint tárhelyet is biztosítunk.

3. Back-end, programozási feladatok

A design és front-end elkészülése után elindul egy bonyolultabb háttérművelet, a programozás. Ez magába foglalja az adminisztrációs rendszer elkészítését, valamint a webfunkciók és linkek beépítését.

4. Tartalmi feltöltés vagy átadás

Közös megegyezés alapján vállaljuk az oldal egyszeri tartalmi feltöltését , melyhez minden információt átküld a megrendelő. A képeket és szövegeket betördeljük, méretezzük. Igény esetén vállalunk szövegírást, cikkírást melyek megfelelnek a SEO kritériumoknak.

5. Tartalmi fejlesztés, marketing, SEO

Amennyiben weboldala folyamatos fejlesztéseket igényel, marketing és SEO terén pedig szaktudásra van szüksége - közös megegyezés alapján havi díjas együttműködést ajánljuk.


Bízza profikra a weboldal készítést!

A Vteamdesign profi csapata már 11 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben weboldal készítést igényel, forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez.

START CÉGSTRATÉGIAHALADÓ CÉGSTRATÉGIAPROFI CÉGSTRATÉGIA
EGYSZERŰ MEGOLDÁS KICSIKNEK PROFIT TERMELŐ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS ÜZLETI STRATÉGIA PROFIKNAK
170.000 Ft -tól 250.000 Ft -tól 370.000 Ft -tól
Csomag tartalma Csomag tartalma Csomag tartalma
2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés