Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Szolgáltatásaink - Grafika tervezés


Minden kisebb nagyobb vállalkozásnál gyakran merülnek fel olyan grafikai, nyomdai feladatok, melyeket szakember felkeresésével célszerű megvalósítani. Kreatív szakembereink segítségével cégére szabott grafikai anyagot készítünk, mellyel leghatékonyabban érinti meg ügyfeleit. Minden termék vagy szolgáltatás legfontosabb eleme, hogy egy jól megtervezett grafikai háttérbe legyen beágyazva. Ennek köszönhetően növelheti konverzióját.

Az Vteam design számára a hatékonyság éppoly fontos szempont, mint a költségtakarékosság, ezért – egyébként nagyon is versenyképes – árainkat úgy határoztuk meg, hogy ne lehessenek a gördülékeny ügymenet, és a megbízható minőség kerékkötői. Kisebb print-megrendelések esetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ötlet kidolgozásával kezdve, a tervezésen át, a nyomdai (print) előkészítésig és kivitelezésig. Igény esetén házhozszállítást is vállalunk, hogy minél több időt takaríthassunk meg Önnek.


A Vteamdesign grafikai munkákat vállal az alábbi témákban

Offline grafika tervezés: kiadványtervezés, plakát, szórólap, brossúra és prospektus.

Egyszerű szórólapoktól egészen a többszáz oldalas könyvekig vállalunk szövegtördelést, nyomdai előkészítést és nyomdai kivitelezést.  Célunk, hogy az elkészült anyagok a lehető legnagyobb esztétikai élményt nyújtsák, mind grafikailag, mind nyomdailag.

Illusztráció készítés, animáció, storyboard

Amennyiben egyedileg tervezett illusztrációra van szüksége, akkor jó helyen jár. Legyen hagyományos, vagy trendeket követő, a stílus és annak kiválasztása számunkra nem jelent akadályt.

Online grafika tervezés

Rendkívül széleskörű online grafikai igényeket szolgálunk ki, legyen szó webdesign készítésről, látványtervekről, bannerekről, online katalógusokról, reklámokról, a Vteamdesign oldalán profizmusra támaszkodhat.


A kiadványtervezés folyamata, a nyomdai kiadványtervezés

A kiadvány szerkesztés első lépése - igényfelmérés, tartalom és design összeegyeztetés

Első lépésben átvesszük az Ön igényeit, melyeket egy beszélgetés során összeegyeztetjük az elvárt trendekkel és a felhasználói igényekkel.  Összefésüljük a tartalmat a designnal (például megnézzük, hogy az adott kiadványba tervezett szöveg mellé mennyi design és grafika fér el. Tapasztalatunk szerint a túl sok tartalmi információ kiszorítja a designt, ami az eladhatóság minőségén ront. Ugyanez fordítva is igaz lehet.  Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor ezektől el kell tekinteni, a mi dolgunk, hogy az aranyközépút megtalálásában segítséget nyújtsunk.)

Árajánlat és szerződéskötés a kiadványtervezésre

Amennyiben sikerült megtalálni a kiadvány irányvonalát, árajánlatot és egy szerződést küldünk design tervezésre. Ezek elfogadása után kezdjük el a munkafolyamatot, amelyhez a Megrendelő átküldi a végleges szöveget és saját képanyagot. (Igény esetén képeket és illusztrációt mi biztosítunk.)

Nagyon fontos, hogy az Ügyfél olyan anyagot adjon át, amelynek szövegezése már végleges és átellenőrzött, mivel a grafikai anyagban való átírás költséges és időigényes. A designer minden esetben grafikailag és tipológiailag közelíti meg a kiadvány tervezést, helyesírás ellenőrzésre munkaköre nem tér ki. Természetesen ha észrevesz valamit jelez, de beleegyezés nélkül azt nem javítja. Éppen ezért a nyomdai leadás előtt Ügyfelünknek jóvá kell hagynia a végleges nyomdai dokumentumot.  

Árajánlat a nyomdai kivitelezésre, nyomdai anyag átadása

A kiadvány elkészülését követően árajánlatot kérünk partnernyomdáinktól. Az elfogadás után leadjuk a jóváhagyott nyomdakész anyagot, melyet kézbesítünk az Ügyfelünk részére.


Vteamdesign már 11 éve a grafika tervezés élén

Grafikai tervezésben 11 éve otthon vagyunk! A Vteamdesign folyamatosan követi a legújabb trendeket, de ezek mellett fontosnak tartja az innovációt és az Ügyfél vállalkozásához igazódó egyedi megoldásokat. Amennyiben Ön is Ügyfélkörünkhöz szeretne tartozni rövidebb vagy hosszabb távon, forduljon bizalommal tapasztalt szakembereinkhez. Biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a legtesthezállóbb megoldásokat!

EGYEDI GRAFIKALOGÓ TERVEZÉSCSOMAGOLÁS TERVEZÉS
ONLINE MEGJELENÉS KIADVÁNY TERVEZÉS PROFI MEGJELENÉS TERMÉKEINEK
10.000 Ft + ÁFA - tól 4.000 Ft / oldal 65.000 Ft + ÁFA - tól
Csomag tartalma Csomag tartalma Csomag tartalma
2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés