Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Szolgáltatásaink - Arculattervezés
Egyedi cégarculat tervezése minden esetben előnyökkel jár. Amennyiben szeretne kitűnni a többi konkurens cég közül ez a lehetőség nagy segítség. Cégünk segít okosan és jól megtervezett arculati elemekkel megfogni vásárlói célközönségét. Egyedivé téve cégének megjelenését.
A cégére szabott egyedi arculat pozitív élményt ad vásárlói számára, hiszen könnyedén beazonosítható céglógó, arculati elemek segítségével könnyen felismerhetővé válik cége ezáltal mondhatni megkezdődik egy egyfajta márka építés. Ügyfeleink akik már igényelték egyedi arculattervezési szolgáltatásunkat minden esetben pozitív tapasztalatokat szereztek.

Hogyan tervezzük meg cége egyedi arculatát?

A cég arculatának megtervezése egy közös megbeszéléssel cégének telephelyének, vagy tevékenységének részletes megismerésével és egyéni elképzelések figyelembevételén alapszik
Stratégiánk lényege, hogy az egységesség érdekében minden arculati terven köszönjön vissza egy jól felismerhető motívum vagy lógó. Érdemes minden felületen megjeleníteni, hogy a célközönség azonosulni tudjon cégével.
ARCULATI MEGJELENÉSPROFI ARCULATGENERAL ARCULAT
ALAPVETŐ ARCULAT TERVEZÉS AMIRŐL ÜGYFELEI FELISMERIK ARCULAT + MARKETING
65.000 Ft + ÁFA 99.000 Ft + Áfa 399.000 Ft + ÁFA
Csomag tartalma Csomag tartalma Csomag tartalma
2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés