Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Referenciáink

Győződjön meg saját szemeivel a már elkészült munkáink eredményességéről. Itt található referenciák válogatott munkáink egy része. Amennyiben elnyerte tetszését az általunk készített weboldalak valamelyike, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Nagykanizsa
Nógrádi Korona Sütemény

www.koronasutemeny.hu

Nógrádi Korona Sütemény projektet pályázati úton nyertük el. A megbízás tárgya komplett arculattervezés és marketing feladatok elvégzése volt. A feladatok nagy része egy céges kampány köré szervezősött, melynek köszönhetően tervezhettük meg a cég komplett online. éás offline arculatát. A tervezés mellett segítettünk a nyomdai kivitelezésben és termékcímkék elkészítésében.

Nagykanizsa
Rozifa Kft - Raklapgyártás

www.raklapgyartas.hu

2010-óta partneri viszonyban vagyunk a Rozifa Kft-vel. Már számtalan weboldalt és arculatot terveztünk nekik különbőző cégcsoportjaiknak. Most 2016-ban új arculatba öltözött a raklapgyartas.hu

Nagykanizsa
Nagykanizsa

www.nagykanizsa.hu

Nagykanizsa Magyarország egyik legismertebb városai közé tartozik. A megbízást pályázati úton nyertük el, aminek köszönhetően 2011 óta folyamatos partneri viszonyban vagyunk.

Nagykanizsa
ITV Albatech

www.itvalbatech.hu

ITV Albatech cégünk egyik kiemelt partnere. A cég  vezetősége fiatalos lendülettel ismerte fel még 2011 ben a webes felületben rejlő nagy lehetőségeket. Ennek megfelelően meg is bíztak minket a folyamatos webes frissítések és fejlesztések feladataival.

Nagykanizsa
dr. Vári Zsolt

dr. Vári Zsolt megbízásából a tevékenységének megfelelő arculatot, logót és egyéb kiadványok tervezését végeztük el.

Nagykanizsa
TWE Hungária

www.twe.hu

Dinamikusan fejlödő vállalkozás, amely nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő tevékenységeik közé sorolható az élő-erős őrzés és egyéb objektum védelem.

Nagykanizsa
De Maio Consulting

www.demaioconsulting.eu

Magyrországon lévő Olasz nagykövetség hivatalos fordítóirodájának arculattervezése volt a feladatunk. Megnyerő modern arculat és weboldal készítés volt a feladatunk.

Nagykanizsa
Pellegrino Pizza

www.pellegrinopizza.hu

Paks területén található modern berednezésekkel ellátott pizzéria. Vevőkörének kiszolgálása érdekében a webes fejlesztést komolyan vette, és arculatának megtervezésére nagy energiát fektetett.

Nagykanizsa
1x1 Fordítóiroda

www.1x1forditoiroda.hu

1x1 fórdítóiroda egy budapesti iroda, ahol számtalan fordítási nyelven rendelhető meg a szolgáltatásuk.

Nagykanizsa
ALTEM

www.altem.hu

Altem  2014-ben alakult, fő tevékenysége a megújuló energiát hasznosító berendezések telepítésének tervezése, forgalmazása, kivitelezése.    

Nagykanizsa
Decart Pannonia

www.decartpannonia.hu

Decart Pannonia Kft. Magyarországon piacvezetőnek számító cég, amely a magyar gazdák tápanyagellátásában és egyéb gazdálkodáshoz szükséges termékeket forgalmaz.

Nagykanizsa
Fonyódi ásványvíz

www.fonyodi.hu

Magyarország piacvezető ásványvíz márkája közé tartozik. Megbízásunk tárgya a régi honlap felújítása volt.

Nagykanizsa
Amores Robotics

www.amores.hu

Amores Robotics egy piacvezető vállalat kutatás - fejlesztését végző csapat. A feladatunk a webes megjelenés tervezése volt és annak folyamatos üzemeltetése.

Nagykanizsa
DiaClin

www.dentopharma.hu

DiaClin egy meglévő külföldi cég, amely diabtikus termékeket forgalmaz. A Magyarorsági kizárolagos forgalmazó részére készítettük el a Magyar nyelvű kiadványokat. Teljeskörű nyomdai kivítelezést is mi bonyolítottuk le.

Nagykanizsa
Agria Hungária Kft.

www.agriahungaria.hu

Az Agria Hungária Kft. nagy múlttal rendelkező zöldség- és gyümölcs beszállító cég, arculatának frissítésével, weboldalának modernizálásával és partnereinek szánt kiadvány megtervezésével bízta meg cégünket.  

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés