Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Referenciáink

Győződjön meg saját szemeivel a már elkészült munkáink eredményességéről. Itt található referenciák válogatott munkáink egy része. Amennyiben elnyerte tetszését az általunk készített weboldalak valamelyike, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Nagykanizsa
Nógrádi Korona Sütemény

www.koronasutemeny.hu

Nógrádi Korona Sütemény projektet pályázati úton nyertük el. A megbízás tárgya komplett arculattervezés és marketing feladatok elvégzése volt. A feladatok nagy része egy céges kampány köré szervezősött, melynek köszönhetően tervezhettük meg a cég komplett online. éás offline arculatát. A tervezés mellett segítettünk a nyomdai kivitelezésben és termékcímkék elkészítésében.

Nagykanizsa
Thury György - 2016 - os emlékév

Megtisztelő felkérést kaptunk Várpalotától, amely Thury György egykori várkapitány hősies halálának 450. évfordulójára készülő logó és arculat méltóan tükrözi életét és tetteit!

Nagykanizsa
Várpalota

www.varpalota.hu

Várpalota arculatának teljes átalakulásában vehettünk részt, szorosan együttműködve a megbízó marketing céggel. Több logó közül választották ki a jelenlegi verziót, mely végigkíséri az összes grafikai anyagot az office csomagon át egészen a szóróanyagokig és termékekig.

Nagykanizsa
Rozifa Kft - Raklapgyártás

www.raklapgyartas.hu

2010-óta partneri viszonyban vagyunk a Rozifa Kft-vel. Már számtalan weboldalt és arculatot terveztünk nekik különbőző cégcsoportjaiknak. Most 2016-ban új arculatba öltözött a raklapgyartas.hu

Nagykanizsa
Nagykanizsa

www.nagykanizsa.hu

Nagykanizsa Magyarország egyik legismertebb városai közé tartozik. A megbízást pályázati úton nyertük el, aminek köszönhetően 2011 óta folyamatos partneri viszonyban vagyunk.

Nagykanizsa
ITV Albatech

www.itvalbatech.hu

ITV Albatech cégünk egyik kiemelt partnere. A cég  vezetősége fiatalos lendülettel ismerte fel még 2011 ben a webes felületben rejlő nagy lehetőségeket. Ennek megfelelően meg is bíztak minket a folyamatos webes frissítések és fejlesztések feladataival.

Nagykanizsa
dr. Vári Zsolt

dr. Vári Zsolt megbízásából a tevékenységének megfelelő arculatot, logót és egyéb kiadványok tervezését végeztük el.

Nagykanizsa
Szókimondóka mesekönyv

www.szokimondoka.hu

A SzóKiMondóka megismerteti gyermeket az őt körülvevő világgal a szavak segítségével.
Fejezetről fejezetre tanul szüleivel a természetről, az évszakokról, a testrészekről és színekről.

Nagykanizsa
TWE Hungária

www.twe.hu

Dinamikusan fejlödő vállalkozás, amely nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő tevékenységeik közé sorolható az élő-erős őrzés és egyéb objektum védelem.

Nagykanizsa
De Maio Consulting

www.demaioconsulting.eu

Magyrországon lévő Olasz nagykövetség hivatalos fordítóirodájának arculattervezése volt a feladatunk. Megnyerő modern arculat és weboldal készítés volt a feladatunk.

Nagykanizsa
Pellegrino Pizza

www.pellegrinopizza.hu

Paks területén található modern berednezésekkel ellátott pizzéria. Vevőkörének kiszolgálása érdekében a webes fejlesztést komolyan vette, és arculatának megtervezésére nagy energiát fektetett.

Nagykanizsa
1x1 Fordítóiroda

www.1x1forditoiroda.hu

1x1 fórdítóiroda egy budapesti iroda, ahol számtalan fordítási nyelven rendelhető meg a szolgáltatásuk.

Nagykanizsa
ALTEM

www.altem.hu

Altem  2014-ben alakult, fő tevékenysége a megújuló energiát hasznosító berendezések telepítésének tervezése, forgalmazása, kivitelezése.    

Nagykanizsa
Budavár Dentál

www.budavardental.hu

Budapesti fogászat arculatának megtervezése, amely elősegíti konkurenseitől való megkülömböztethetőségét. Az arculati koncepció a fog védelme volt. Ezért is lett a logóban a pajzs motívum.

Nagykanizsa
Zsálya Bisztró

www.zsalyabisztro.hu

Az újonnan nyitott Zsálya bisztró étterem profi arculatához illő szóróanyagok, étlap, itallap tervezésével és nyomdai kivitelezésével bízta meg csapatunkat.

Nagykanizsa
DiaClin

www.dentopharma.hu

DiaClin egy meglévő külföldi cég, amely diabtikus termékeket forgalmaz. A Magyarorsági kizárolagos forgalmazó részére készítettük el a Magyar nyelvű kiadványokat. Teljeskörű nyomdai kivítelezést is mi bonyolítottuk le.

Nagykanizsa
Blue Label

Whisky márkának készült arculat, amely az angliai piacra készült. Feladatunk közé tartozott többek között a logó megtervezése és erre építve az egész arculat.

Nagykanizsa
ArtograPix

Feladatunk egy olyan arculat megtervezése volt, amit egy fiatal kreatív fotós csapat képvisel. A terveinkben a névben is szereplő "PIX" - Pixel kifelyezést vettük tervezési alapnak, így született meg az arculat első eleme a logó. Ezek után egy kisarculati csomag következett.

Nagykanizsa
Wash Basket & Service

Kosár tisztításával foglalkozó vállalkozás számára kellet egy arculatot tervezni, amely tükrözi a tisztaságot és a dinamikus modern formákat.

Nagykanizsa
Fergas

Fergas cég arculattervezéssel keresett fel bennünket. A cég fő tevékenysége, fa hulladékanyagokból préselt fabrikett gyártása.

Nagykanizsa
Agria Hungária Kft.

www.agriahungaria.hu

Az Agria Hungária Kft. nagy múlttal rendelkező zöldség- és gyümölcs beszállító cég, arculatának frissítésével, weboldalának modernizálásával és partnereinek szánt kiadvány megtervezésével bízta meg cégünket.  

Nagykanizsa
Campanari

www.campanari.eu

Egy minőségi, olasz cipőket gyártó tulajdonos bízott meg minket a feladattal, hogy termékeihez  letisztult logót készítsünk, mely hűen tükrözi a prémium kategóriás cipők eleganciáját. A logó után elkészítettük a további offline anyagokat is.

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés