Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Amores Robotics
DiaClin
Zsálya Bisztró

www.zsalyabisztro.hu

Az újonnan nyitott Zsálya bisztró étterem profi arculatához illő szóróanyagok, étlap, itallap tervezésével és nyomdai kivitelezésével bízta meg csapatunkat. Figyelembe véve a meglévő  grafikai arculatot, valamint az étterem belsőépítészeti jellegzetességeit, megterveztük az étlap, itallap, szórólapok, újságreklám egységes designját. Ennek megfelelő tördelőprogramot használva beillesztettük a szöveget , többszöri átvizsgálás után pedig felkerestük a nyomdát. Többféle verzió született az étlap és itallap összefűzésére, végül egy tartós és minőségi megoldást választottunk.
Az  étlap és az itallap laminált, spirálozott lapokból állnak, tartósságának és könnyen tisztíthatóságának  köszönhetően a tulajdonosnak csak menüváltozás után kell újra elkészíttetnie őket, nem kell aggódnia ,hogy a sok lapozgatás , kiömlött ital miatt esetleg azok tönkremennek. A Laminálás során a -biztonsági előírásoknak megfelelően- lekerekítve vágott védőfóliába helyezték a nyomtatott lapokat, így az nem szúr, nem karcol. A fényes  felület pedig külön emeli az étlap és ilattap megjelenését, így nagyon elégedettek voltunk a munkával.

  • Logó tervezés
  • Névjegykártya tervezés
  • Szórólap tervezés
  • Étlap tervezés
  • Itallap tervezés
  • Nyomdai kivitelezés
  • Grafikai anyagok tervezése

Rólunk mondták

Folyamatban...

Vteamdesign Team

Ön is ilyet szeretne?

Megtetszett Önnek ez a kreatív? Hasonló megoldást szeretne Ön is? Azonnal elkezdhetjük a projektet – Önnek nincs más dolga, mint klikkelni!

Kérje ajánlatunkat
2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés