Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Programozás

Weboldal készítése során a meglévő design tervet össze is kell építeni, ezt van aki Joomla, Wordpress rendszerrel csinálja meg. Mi erre saját CMS rendszert használunk. A webes területen nem csak a külső a lényeg.
Kell egy jó programozó szakember, aki képes azokat a modulokat, funkciókat beépíteni, amikre az Ügyfélnek szüksége van. Szinte minden esetben egyedire kell szabni a meglévő modulokat. Ez azért is jó mert az Ügyfél cégére, termékeire (legyen az bármi) szabható.
Tehát a programozási feladat a legfontosabb tényező egy weboldal létrehozásakor.
Különösen fontos Webshopok, webáruházak, társkeresők és egyéb nagyobb portálok esetén.

Ezen felül vállaljuk egyedi programok fejlesztését és karbantartását. Ezek lehetnek például raktárprogramok vagy szállítmányozási rendszerek, stb. Ezek fejlesztési költsége igen magas. Viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a komoly munkáért komoly fizetés jár és nem utolsó sorban komoly haszon is termelődhet annak a Cégnek, Vállalkozásnak, aki ezt a programot megrendeli. Ezek a programok egyediek és jogvédettek, melyet a cég birtokol senki más. Többszörösítésre, másolásra az illetékes cég jogdíj ellenében átruházhatja vagy továbbadhatja azt.


Ár: Megállapodás szerint.

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés