Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Weboldal szállásadok részére.
2015.09.27

Hotelek számára weboldalSzállásadóknak, ajánljuk  szállásértékesítési portálunkat mely  segítségével megfoghatja azokat az utazni vágyókat is, akik interneten érdeklődnek, valamint szeretnek kényelmesen, online szobát foglalni.

Növelje meg vendégei számát egy kiváló weboldal segítségével!

Manapság nagyon sok a szállást kínáló szolgáltató, ezért  nehezebb elérni, hogy az érdeklődőből vendég váljon. A weboldal ma már elengedhetetlen, de fontos az is leszögeznünk, hogy  nem akármilyen weboldal hatékony.  Sokszor előfordulhat, hogyha a látogató nem talál meg lényeges információkat a szállásról, például a szálloda szolgáltatásairól, környezetről, megközelítésről, látnivalókról és így tovább. A weboldalra elengedhetetlen funkció a szobafoglaló.

Ne veszítse el érdeklődőjét, rosszul tervezett weboldalával!

Ha oldala nem tartalmazza a szállásadó oldalakhoz specifikálódott funkciókat , érdeklődője máris elkattint, hiszen nem jut hozzá azokhoz a lehetőségekhez, információkhoz, amire szüksége van. Ha az látogató mindent könnyedén megtalál a logikus felépítés miatt és  az neki tetszetős is, akkor hamar elnyerjük bizalmát!

Vegyük hát sorba mik azok az elengedhetetlen funkciók amik sikeressé tehetnek egy szálláskereső webportált:

- Gyors betöltési idő: a nagy portálok, ha nem a megfelelő módon vannak felépítve akkor a feltett információk lassítják a betöltést, várni viszont nem szeretnek az internetezők, hamar tovább kattintanak.

- Könnyen észrevehető, elérhető funkciók, logikus felépítés: ennek megfelelően érdemes látható, feltűnő helyen megjelentetni azokat a menüpontokat amik elengedhetetlen szerepet játszanak  a tájékozódásban. Ilyen például a szolgáltatások, szabad szobák, akciók , képgaléria, kapcsolat menü. Ezeket érdemes a honlap felső részébe helyezni, valamint a fontosabb menüket pluszban kiemelni a  slide alatt. 

- Bejelentkezés: Vannak kényelmes emberek , akik betelefonálás helyett szeretnek inkább interneten szobát foglalni. Ehhez szükséges egy szobafoglaló funkció, melyben kisebb nagyobb űrlap kitöltésével és bankkártyás pénzbefizetéssel tud foglalni a leendő vendég.

- Hírlevél: a hírlevél funkció jó lehetőség Önnek hiszen e-mailen keresztül is tudja értesíteni legújabb akcióiról, vagy aktualitásokról a jelentkezőt. Mindemellett érdekes cikkeket is megoszthat amikkel még inkább felkeltheti érdeklődését egy  kedves személyes megszólítással.

- Honlapfrissítés: A honlapot mindig érdekessé színessé varázsolja egy újdonság, legyen szó akár akcióról szóló bannerről, vagy egy új, érdekes képes, szöveges hírről. 

- Blog, facebook: számos érdeklődőre tehet szert facebook oldallal, bloggal amire az aktuális programokról, látványosságokról  írhat , rajongók pedig megoszthatják személyes pozitív tapasztalataikat rajta.

- Design: a jó design eleganciáról stílusról , igényességről árulkodik. Szép képekkel, harmonikus weblapelemekkel könnyen elnyerheti a színpátiáját  annak aki oldalára látogat.

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés