Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Milyen egy profi logó?
2015.11.08

Híres logókEgy jó logó jóval több, mint egy cégét szimbolizáló színes ábra: magában hordozza mindazt, amit vállalkozása jelent – az egyediséget, a szakértelmet, a kreativitást, a megbízhatóságot. Illeszkedik cége arculatához, és azt az életérzést sugározza, amelyet az ügyfél a termék vagy szolgáltatás igénybevételével átélhet majd.

A logónak illenie kell cégéhez és tevékenységéhez

Fontos, hogy a választott logó illjen vállalkozása stílusához, az adott iparághoz, amelyben tevékenykedik: ha például egy ügyvédi irodát vezet, egy színpompás, vicces betűtípussal írt szöveggel nem biztos, hogy megbízható, profi szakember benyomását kelti majd. Ha pedig reklámügynöksége van, egy unalmas, ötlettelen logó azonnal elűzi a látogatót a weboldaláról – hiszen hogyan bíznánk egy ügyvédben, aki láthatóan saját magát sem veszi komolyan, illetve egy kreatív szakemberben, aki a logó tanúsága szerint egyáltalán nem kreatív.

A logó egyet jelent majd cégével, így körültekintően kell kiválasztania

A logó elkészíttetése nagy felelősség, hiszen – ha nem is egy életre választja; stílusváltáskor lecserélheti – az ábra akár évtizedekig egyet jelent majd cégével. Olyan megoldásra van szüksége, amely egyedi, így a szemlélő a logót látva azonnal azonosítja azt cégével, és első látásra meggyőződik róla, hogy valóban ön az, akit keres. Ha nem tudja, pontosan milyen emblémát érdemes választania vállalkozása számára, keressen meg minket most, mondja el, pontosan mit szeretne kifejezni az ábrával, és mi több tervet is készítünk önnek, amelyek közül választhat!

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés