Telefonszám: +36 (20) 314-05-06

E-mail cím: info@vteamdesign.hu
Akciós logótervezésAkciós arculattervezés
Arculattervezés

Gondoskodjon cége egységes megjelenéséről!

Korona Sütemény arculattervezésCége úgy vonulhat be a legkönnyebben a köztudatba, ha minden egyes felületen – az internetes oldalán, az üzlete kirakatán, a céges levelezésen, a termékek csomagolásán stb. – ugyanazt a képet sugározza. A logó színei visszaköszönnek a weblap grafikájáról, a kollégák munkaruhájáról vagy az iroda bútorairól; a dizájn és a kommunikáció során alkalmazott stílus pedig eltalálja a célcsoport ízlését. Nem is beszélve arról, hogy így minden értékes reklámfelületet felhasznál.

Az egységes arculat jó ízlést és hitelességet sugall

Ha egy logót, stílust vagy színvilágot társítunk cégünkhöz, akkor sokkal nagyobb eséllyel őrzi meg vállalkozásunkat az emlékezetében valaki, és jut eszébe újra, amikor egy bizonyos terméket vagy szolgáltatást keres. Az egységes arculat jó ízlésről, hitelességről, szakértelemről és presztízsről árulkodik. A vevő olyan terméket keres, ami nemcsak praktikus és megfelel az igényeinknek, hanem esztétikailag is illik saját stílusához vagy egy olyan életérzést sugároz, amelyet szívesen átélne. Legyen stílusos, legyen megnyerő!

Arculattervezés most induló vagy stílust váltó cégeknek

Ha most indul cégével, vagy stílusváltáson gondolkodik, mert a korábbival nem ért el igazi sikert, bízza ránk az arculattervezést! Megtervezzük a logóját, cége honlapjának grafikáját, termékeinek csomagolását. Ha egységes arculatával szeretné kivívni leendő vásárlói bizalmát, keressen meg minket most!

2008 - 2019. © Minden jog fenntartva, Vteamdesign, Weboldal készítés - Cégarculat - Professzionális logó tervezés